Samen meer doen voor onze leefomgeving, vandaag en morgen!

Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat voor de openbare ruimte en inzameling van afval en grondstoffen in Alkmaar en omgeving. Bij Stadswerk072 doe je werk dat zichtbaar is voor iedereen, er is dus altijd wel iets om trots op te zijn! Goed samenwerking en kwalitatief hoogwaardig werk, dat we bovendien op een slimme manier tot stand brengen, maken onze werkdag tot een succes!

Stadswerk072 is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor maatschappelijke doelstellingen zoals arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Afdeling Beheer openbare ruimte
Als afdeling Beheer openbare ruimte (52 medewerkers) zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van en het toezicht op onder andere de infrastructuur, openbaar groen, riolering, installaties, afvalinzameling en de civieltechnische kunstwerken van de gemeente Alkmaar. Daarnaast voeren we investeringsprojecten uit en maken wij beleidsplannen die zijn gericht op verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte. Werken voor onze afdeling betekent afwisseling, projectmatig werken, samenwerken in kleine teams, innoveren en een bijdrage leveren aan een (nog) betere leefomgeving voor de inwoners en bezoekers van Alkmaar en omgeving!

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

 

Werkvoorbereider riolering
36 uur per week (0,9 fte)

 

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider riolering ben je dagelijks bezig met:

- Het voorbereiden en begeleiden van diverse rioleringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden komen vooral voort uit meldingen van inwoners en het reguliere onderhoud.
-
Een belangrijke kerntaak is dan ook het dagelijks afhandelen van klachten en meldingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inwoners en je handelt zoveel mogelijk meldingen zelfstandig af.
-
Complexere vraagstukken zet je door naar de beheerders en je denkt mee over te nemen maatregelen.
-
De benodigde werkzaamheden bereid je voor en je zet deze, in overleg met de toezichthouder, door naar de onderhoudsaannemer.
-
Je bewaakt, eveneens in samenwerking met de toezichthouder, de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en verwerkt revisies in het beheersysteem.
-
Tot slot neem je deel aan de consignatiedienst ten behoeve van de calamiteitenregeling.

Wie zoeken we?

- je hebt een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur civiele techniek;
- je hebt affiniteit met riolering;
- je kunt goed overweg met Microsoft Office (met name Word en Excel);
- je neemt het werken met andere computerprogramma's snel op.

Jij:

- bent proactief
- bent kwaliteitsgericht
- bent klantgericht
- kunt goed communiceren
- bent leergierig

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische en uitdagende werkomgeving met bevlogen en enthousiaste collega’s. Een functie waarin je kunt bouwen en waarbij je een bijdrage levert aan een belangrijke maatschappelijke doelstelling: een optimale leefomgeving voor de gemeente Alkmaar, haar inwoners, ondernemers en bezoekers. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 3.138,30 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen, Energie & Omgeving).

Meer informatie?

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Jonas Krot, teamleider Beheer openbare ruimte, telefoon 06-39111643 of bij Arie Swets, senior beheerder stedelijk water, telefoon 06-50296124.

Reageren?

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 29 maart 2020. Je kunt deze mailen naar Jolanda Kamminga, adviseur P&O, e-mailadres vacature@stadswerk072.nl.

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.