Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!
Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat voor de openbare ruimte en inzameling van afval en grondstoffen in Alkmaar en
omgeving. Duurzaamheid en arbeidsparticipatie vormen daarbij uitgangspunten. Bij Stadswerk072 doe je werk dat zichtbaar is voor iedereen, er is dus altijd wel iets om trots op te zijn! Goed samenwerken, slim werken en kwaliteit leveren vinden wij belangrijk: Samen, Slim en Solide.

Voor onze afdeling Beheer openbare ruimte zijn wij op zoek naar een

Toezichthouder groen
36 uur per week (0,9 fte)


Afdeling Beheer openbare ruimte
Als afdeling Beheer openbare ruimte (47 medewerkers) zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van en het toezicht op onder andere de infrastructuur, openbaar groen, riolering, installaties, afvalinzameling en de civieltechnische kunstwerken van de gemeente Alkmaar en omgeving. Ook voeren we investeringsprojecten uit en maken wij beleidsplannen die zijn gericht op verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte. Werken voor onze afdeling betekent afwisseling, projectmatig werken, samenwerken in kleine teams, innoveren en een bijdrage leveren aan een (nog) betere leefomgeving voor de burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving!

Wat ga je doen?
Als toezichthouder ben je, in samenwerking met de (senior) beheerder groen en (senior) projectleider, verantwoordelijk voor het toezicht op kwaliteit van de verschillende werkzaamheden voortkomend uit de (beeld)bestekken openbare ruimte en projecten. Denk hierbij aan groenonderhoud, onkruidbestrijding, maaiwerk, opruimen van zwerfvuil en groen reconstructies en omvormingen. Daarnaast houd je toezicht op de groenwerkzaamheden binnen de integrale projecten van Stadswerk072.

Kortom:
- Je beoordeelt de kwaliteit van de werkzaamheden in het groen van de afdeling uitvoering, StadswerkSW en aannemers in de openbare ruimte;
- Je houdt toezicht en of voert directie op de verschillende bestekken met aannemers op het gebied van groenaanleg- en onderhoud;
- J
e signaleert verbetermogelijkheden in de werkmethoden en doet hier voorstellen voor;
- Je handelt meldingen en klachten van inwoners af;
- J
e neemt deel aan de consignatiedienst ten behoeve van de calamiteitenregeling.

Wie zoeken we?
- Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding met aantoonbare kennis van groen;
- Je beheerst het Microsoft Office-pakket, met name Word en Excel;
- Je hebt kennis van en ervaring met de RAW-systematiek;
- Je hebt kennis van en ervaring met de CROW beeldbestek en beeldsystematiek;
- Je hebt ruime kennis van de werkmethoden en technieken op het gebied van groenbeheer- en onderhoud;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Jij….
- bent vakkundig en kwaliteitsgericht
- bent klant- en resultaatgericht
- bent zelfstandig en proactief
- kunt goed organiseren en plannen
- kunt goed communiceren en samenwerken

Ons aanbod
Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving met bevlogen en enthousiaste collega’s. Een functie waarin je kunt bouwen en waarbij je een bijdrage levert aan een belangrijke maatschappelijke doelstelling: een optimale leefomgeving voor Alkmaar, haar inwoners, ondernemers en bezoekers.
Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 3.495,60 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen, Energie & Omgeving).

Meer informatie?
Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Bert van Meegen, teamleider Beheer openbare ruimte, telefoon 06-39111640.

Reageren?
Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag voor 20 februari 2020. Je kunt deze mailen naar Jolanda Kamminga, adviseur P&O, e-mailadres: vacature@stadswerk072.nl

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.