Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!
Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat met het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Goede samenwerking en kwalitatief hoogwaardig werk, dat we bovendien op een slimme manier tot stand brengen, maken onze werkdag tot een succes!

Stadswerk072 is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor maatschappelijke doelstellingen, zoals arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Afdeling Uitvoering

Als afdeling Uitvoering (100 medewerkers) zamelen wij afval en grondstoffen in, verzorgen wij het groenonderhoud, reinigen wij de openbare ruimte, bestrijden wij gladheid en dierplagen, beheren wij onze voertuigen en begeleiden en ondersteunen wij vele evenementen. Kortom, werken bij onze afdeling betekent veel variatie aan werkzaamheden, buitenlucht en samenwerken in kleine teams. Met elkaar maken wij de leefomgeving voor burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving (nog) beter! Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen op het gebied van digitalisering, procesverbetering en verduurzaming.

Het team Materieelbeheer draagt zorg voor het materieel, gereedschappen en andere middelen ten behoeve van het primaire proces. Voor de toekomst werken wij aan onze organisatie, duurzame mobiliteit (elektrische en waterstof) en (ver)nieuwbouw van onze huisvesting.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

Technisch specialist materieel / monteur
40 uur per week (1,0 fte)

Wat ga je doen?
Het wagenpark bestaat uit 'groot materieel' zoals huisvuilwagens, kraanwagens, veegmachines en wintermaterieel (ten behoeve van de strooidienst), 'klein materieel' zoals personenwagens en bedrijfswagens en ‘groen materieel’ zoals tractoren, motorzagen en grasmaaimachines. Je verricht zelfstandig alle voorkomende reparaties en werkzaamheden. Daarnaast verzorg je tijdig het preventief onderhoud en de wettelijke keuringen. Je maakt deel uit van het calamiteitenteam, waarbij je storingen verhelpt, en dat soms ook in het weekend. Tot slot, je houdt een nauwgezette administratie bij van de verrichte of nog te verrichten werkzaamheden en je geeft instructies aan de gebruikers van het materieel

Functie-eisen
- Jij hebt een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3 of 4), bijvoorbeeld als autotechnicus of landbouwmechanisatie;
- Jij vindt het uitdagend om te sleutelen aan verschillende voertuigen en machines, zoals huisvuilopbouw en kraansystemen;
- Jij hebt ervaring met het keuren van elektrisch gereedschap volgens de NEN-normering;
- Jij hebt ervaring met het keuren van autolaadkranen of bent bereid dit te gaan halen;
- Jij hebt een positieve en flexibele houding;
- Jij wilt graag werken in een team en samenwerken met andere collega's;
- Jij wilt jouw werk graag iedere dag een beetje beter doen;
- Jij bent in het bezit van een rijbewijs B, rijbewijs C is een pré;
- Jij woont bij voorkeur in Alkmaar of in de directe omgeving.

Ons aanbod
Wij bieden je een dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.487,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen Energie en Omgeving Services).

Meer informatie?
Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Steven Koper, manager Uitvoering, telefoon 06 – 53 518 518 of bij Catharina van Son, telefoon 06 – 55 457 610.

Belangstelling?
Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag zo snel mogelijk. Je kunt deze mailen naar Catharina van Son, adviseur P&O, e-mailadres: vacature@stadswerk072.nl

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.