Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!
Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 300 collega’s, elke dag aan de slag gaat met het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Goede samenwerking en kwalitatief hoogwaardig werk, dat we bovendien op een slimme manier tot stand brengen, maken onze werkdag tot een succes!

Stadswerk072 is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor maatschappelijke doelstellingen, zoals arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Afdeling Uitvoering

Als afdeling Uitvoering (100 medewerkers) zamelen wij afval en grondstoffen in, verzorgen wij het groenonderhoud, reinigen wij de openbare ruimte, bestrijden wij gladheid en dierplagen, beheren wij onze voertuigen en begeleiden en ondersteunen wij vele evenementen. Kortom, werken bij onze afdeling betekent veel variatie aan werkzaamheden, buitenlucht en samenwerken in kleine teams. Met elkaar maken wij de leefomgeving voor burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving (nog) beter! Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen op het gebied van digitalisering, procesverbetering en verduurzaming.

Het team Materieelbeheer draagt zorg voor het materieel, gereedschappen en andere middelen ten behoeve van het primaire proces. Voor de toekomst werken wij aan onze organisatie, duurzame mobiliteit (elektrische en waterstof) en (ver)nieuwbouw van onze huisvesting.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

Teamleider materieelbeheer
40 uur per week (1,0 fte)

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het beheer en de beschikbaarheid van het materieel waaronder circa 80 (grote) voertuigen, gereedschappen, bedrijfskleding, etc. Je bent de schakel tussen de werkplaats, planners en teamleiders binnen Stadswerk072. Je geeft leiding aan de (senior) voorman werkplaats en de monteurs. Je bent leidend in het maken van de afweging tussen vervangen en het doen van levensduur verlengend onderhoud. Samen met je team bepaal je het onderhoudsproces, maak je afspraken met leveranciers, koop je nieuw materieel in en stel je prioriteiten tijdens calamiteiten.

Wie zoeken we?
- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of HBO-werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je kunt een brug slaan tussen strategisch organisatiebeleid en het materieel van Stadswerk072;
- Je hebt kennis van digitalisering en kan informatie analyseren;
- Je hebt een goed ontwikkeld financieel bewustzijn. 

Jij….
- kunt leidinggeven aan een groep
- beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- kunt goed samenwerken
- bent kwaliteitsgericht
- hebt analytisch vermogen

- bent klantgericht
- bent vakgericht
- bent resultaatgericht

Ons aanbod
Wij bieden je een dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.278,00 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen Energie en Omgeving Services).

Meer informatie?
Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Steven Koper, manager Uitvoering, telefoon 06 – 53 518 518 of bij Catharina van Son, telefoon 06 – 55 457 610.

Belangstelling?
Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag vóór 25 februari 2020. Je kunt deze mailen naar Catharina van Son, adviseur P&O, e-mailadres: vacature@stadswerk072.nl

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.