Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!
Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat voor de openbare ruimte en inzameling van afval en grondstoffen in Alkmaar en omgeving. Duurzaamheid en arbeidsparticipatie vormen daarbij uitgangspunten. Bij Stadswerk072 doe je werk dat zichtbaar is voor iedereen, er is dus altijd wel iets om trots op te zijn! Goed samenwerken, slim werken en kwaliteit leveren vinden wij belangrijk: Samen, Slim en Solide.

Voor onze afdeling Beheer openbare ruimte zijn wij op zoek naar een

(Senior) projectleider
36 uur per week


Afdeling Beheer openbare ruimte
Als afdeling Beheer openbare ruimte (47 medewerkers) zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van en het toezicht op onder andere de infrastructuur, openbaar groen, riolering, installaties, afvalinzameling en de civieltechnische kunstwerken van de gemeente Alkmaar en omgeving. Ook voeren we investeringsprojecten uit en maken wij beleidsplannen die zijn gericht op verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte. Werken voor onze afdeling betekent afwisseling, projectmatig werken, samenwerken in kleine teams, innoveren en een bijdrage leveren aan een (nog) betere leefomgeving voor de burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving!

Wat ga je doen?
Als projectleider richt je je op onderhouds- en herinrichtingsprojecten in de openbare ruimte. Ieder project wordt aanvlogen vanuit de integrale gedachte, alle disciplines worden meegenomen. De opgave die er voor de komende jaren ligt, is het creëren van een aantrekkelijke, leefbare en toegankelijke leefomgeving waarbij thema’s als klimaatbestendigheid, warmte-/energietransitie en circulaire economie centraal staan. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het beheersen van ‘Geld, Risico, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd (GROKIT)’. Naast je primaire taak als projectleider wordt van je verwacht dat je een bijdrage levert aan het verbeteren van de interne organisatie. Hierbij worden o.a. interne processen over de gehele breedte van de organisatie tegen het licht gehouden. Van een senior wordt ook verwacht dat deze een coachende rol vervult. Tot slot neem je deel aan de consignatiedienst ten behoeve van de calamiteiten-regeling.

Wie zoeken we?
Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek, aangevuld met vakgerichte cursussen. Je beschikt over minimaal drie tot vijf jaar ervaring met projectmatig werken en het leiden van projecten in de grond-, weg- en waterbouwsector. Jij weet een project tot een positief eindresultaat te leiden, waarbij je jouw projectteam stimuleert en inspireert en alle belanghebbenden aan boord houdt. Je hebt kennis en kunde in het toepassen van verschillende contractvormen en het op de markt zetten (aanbesteden) van deze contracten. Jij hebt ervaring met de RAW-systematiek en je hebt een goede beheersing van het Microsoft Office-pakket.

Kennis van UAV, UAV gc, RVOI en/of DNR strekt tot extra aanbeveling.

Jij….

  • bent vakkundig
  • kunt adequaat anticiperen
  • bent kwaliteits- en resultaatgericht
  • kunt plannen en organiseren
  • bent sensitief en kunt goed communiceren
  • kunt verbinden en samenwerken
  • beschikt over politiek-bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit

Ons aanbod
Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving met bevlogen en enthousiaste collega’s. Een functie waarin je kunt bouwen en waarbij je een bijdrage levert aan een belangrijke maatschappelijke doelstelling: een optimale leefomgeving voor Alkmaar, haar inwoners, ondernemers en bezoekers.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 4.035,60 bruto per maand voor een projectleider en maximaal € 4.750,20 bruto per maand voor een senior projectleider bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen, Energie & Omgeving).

Meer informatie?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Hans Lesmeister, teamleider Beheer openbare ruimte, telefoon 06-43041129.

Reageren?
Je motivatiebrief en cv ontvangen we graag zo snel mogelijk. Je kunt deze mailen naar Jolanda Kamminga, adviseur P&O, e-mailadres: vacature@stadswerk072.nl

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.