Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!
Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat met het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Goede samenwerking en kwalitatief hoogwaardig werk, dat we bovendien op een slimme manier tot stand brengen, maken onze werkdag tot een succes! Samen, slim, solide.
Stadswerk072 is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor maatschappelijke doelstellingen zoals arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Afdeling Uitvoering

Als afdeling Uitvoering (97 medewerkers) zamelen wij afval in, verzorgen wij het groenonderhoud, reinigen wij de openbare ruimte, bestrijden wij gladheid en dierplagen, beheren wij onze voertuigen en begeleiden en ondersteunen wij vele evenementen. Kortom, werken bij onze afdeling betekent veel variatie aan werkzaamheden, buitenlucht en samenwerken in kleine teams. Met elkaar maken wij de leefomgeving voor burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving (nog) beter! Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen op het gebied van digitalisering, procesverbetering en duurzaamheid.

Voor deze afdeling zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar een

Senior Medewerker Boomverzorging / European TreeWorker
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als senior medewerker boomverzorging verricht je, met passie voor groen en natuur, alle werkzaamheden die met boomverzorging te maken hebben, zowel zelfstandig als in teamverband. Je kapt en snoeit (onderhouds- en begeleidingssnoei) bomen, zowel klimmend als vanuit een hoogwerker. Daarnaast bedien en werk je met machines, zoals trekkers, versnipperaars en hoogwerkers. Het signaleren van afwijkingen, gebreken en onveilige situaties in de stad met betrekking tot bomen en hun directe omgeving (VTA-controle) als van andere aspecten in de fysieke buitenruimte behoort ook tot jouw takenpakket. Jij verhelpt meldingen op een klantgerichte wijze en houdt rekening met de gestelde veiligheidsvoorschriften. Je neemt ook deel aan consignatiediensten ten behoeve van calamiteitenregeling. En indien nodig, plant en verplant je bomen en voer je overige groenwerkzaamheden uit.

Functie-eisen

- je hebt een afgeronde MBO-opleiding groen en afgeronde vakopleiding European TreeWorker;
- je bent in het bezit van rijbewijs B/E en C/E of volgt momenteel lessen;
- het is een pré als je in het bezit bent van een Vca-certificaat;
- je hebt de ambitie om je verder te specialiseren in het bomenvak en leiding te geven op projecten;
- je bent proactief, zelfstandig en kunt goed in teamverband werken;
- je bent resultaatgericht en kostenbewust;
- je hebt oog voor goed en veilig werken;
- je bent goed in Nederlands, in woord en geschrift;
- je bent woonachtig op maximaal een halfuur aanrijtijd van onze werklocatie aan de Herculesstraat in Alkmaar.

Jij:

- bent vakkundig
- kunt goed anticiperen
- bent kwaliteits- en klantgericht
- kunt goed communiceren en samenwerken
- kunt goed organiseren

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 3.054,60 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Richard Verschoor, European TreeWorker, telefoon 06-11326168 of bij Bjorn Blom, teamleider, telefoon 06-39111642.

Reageren?

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Je kunt deze mailen naar Perdita Rizzi, adviseur P&O, e-mailadres vacature@stadswerk072.nl. We hanteren geen sluitingsdatum, iedere relevante sollicitatie wordt direct in behandeling genomen.