Samen meer doen voor onze leefomgeving, vandaag en morgen!

Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat met het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Goede samenwerking en kwalitatief hoogwaardig werk, dat we bovendien op een slimme manier tot stand brengen, maken onze werkdag tot een succes!

Stadswerk072 is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor maatschappelijke doelstellingen zoals arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Afdeling Uitvoering

Als afdeling Uitvoering (100 medewerkers) zamelen wij afval en grondstoffen in, verzorgen wij het groenonderhoud, reinigen wij de openbare ruimte, bestrijden wij gladheid en dierplagen, beheren wij onze voertuigen en begeleiden en ondersteunen wij vele evenementen. Kortom, werken bij onze afdeling betekent veel variatie aan werkzaamheden, buitenlucht en samenwerken in kleine teams. Met elkaar maken wij de leefomgeving voor burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving (nog) beter! Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen op het gebied van digitalisering, procesverbetering en verduurzaming.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

 

Medewerker onderhoud kolken
36 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de kolken van Alkmaar. Dat kan gepland onderhoud zijn of werkzaamheden die voortkomen uit meldingen van inwoners en bedrijven. Daarna tref je de nodige voorbereidingen om het probleem of de klacht te kunnen verhelpen. Ook heb je de belangrijke taak om acute en eventuele toekomstige problemen in het afwateringskanaal te signaleren en te melden. Het signaleren van afwijkingen, gebreken en onveilige situaties in de stad met betrekking tot kolken en hun directe omgeving als van andere aspecten in de fysieke buitenruimte behoort ook tot jouw takenpakket. Jij kijkt dus graag verder dan het probleem zelf en ziet verbanden. Jij verhelpt meldingen op een klantgerichte wijze en houdt rekening met de gestelde veiligheidsvoorschriften. Bij rustige periodes kan er gevraagd worden om deel te nemen aan consignatiediensten ten behoeve van calamiteitenregeling binnen de afdeling Service & Onderhoud.

Functie-eisen

- je hebt een afgeronde Mbo-opleiding;
- je bent in het bezit van rijbewijs B/E en het is een pré als je in het bezit bent van een Vca-certificaat;
- je bent proactief, zelfstandig en kunt goed in teamverband werken;
- je bent resultaatgericht en kostenbewust;
- je hebt oog voor goed en veilig werken;
- je bent goed in Nederlands, in woord en geschrift;
- je bent woonachtig op maximaal een halfuur aanrijtijd van onze werklocatie aan de Herculesstraat in Alkmaar.

Jij:

- bent vakkundig
- kunt goed anticiperen
- bent kwaliteits- en klantgericht
- kunt goed communiceren en samenwerken
- kunt goed organiseren

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris tussen de € 1900,80 en
€ 2393,10 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Marcel Rodenburg, telefoon 06-43041107.

Reageren?

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Je kunt deze mailen naar Perdita Rizzi, adviseur P&O, e-mailadres vacature@stadswerk072.nl. We hanteren geen sluitingsdatum, iedere relevante sollicitatie wordt direct in behandeling genomen.