Samen meer doen voor onze leefomgeving!

Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 200 collega’s, elke dag aan de slag gaat met het ontwerp, de aanleg, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Alkmaar en omgeving. Duurzaamheid en arbeidsparticipatie vormen daarbij de uitgangspunten. Bij Stadswerk072 doe je werk dat zichtbaar is voor iedereen, er is dus altijd wel iets om trots op te zijn! Goed samenwerken, slim werken en kwaliteit leveren vinden wij belangrijk.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een

 

Functioneel beheerder / procesanalist
36 uur per week (0,9 fte)

De Functioneel beheerder / procesanalist zet zich in voor de informatievoorziening van nu en van de toekomst.

Afdeling informatie- en procesmanagement
Stadswerk072 staat voor een aantal grote uitdagingen, onder andere op het gebied van klimaatadaptatie en circulaire economie. Om deze het hoofd te bieden wil de afdeling informatie- en procesmanagement de mogelijkheden van informatie, data en ICT beter benutten en de regie op ICT verder vormgeven. Informatie is een steeds belangrijker productiemiddel om de doelen van Stadswerk072 te bereiken. Werken voor onze afdeling betekent goed luisteren naar de behoeften van de klant en samen praktische oplossingen bedenken en realiseren. Hier hebben we jouw kennis en drive hard voor nodig!

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor:

- De kwaliteit van de informatievoorziening van Stadswerk072;
-
Je vertaalt samen met de key users behoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van de organisatie ontstaan naar specificaties voor de informatievoorziening;
-
Je brengt processen in kaart, identificeert verbetermogelijkheden en helpt met de doorvertaling naar concrete wijzigingen;
-
Je voert regie op de realisatie van wijzigingen en het testproces door leveranciers, verzorgt trainingen, ondersteunt gebruikers bij het gebruik van informatievoorziening/ICT en beheert de backlog;
-
Samen met jouw collega’s richt je de functioneel beheer functie verder in en breng je de ICT regierol binnen Stadswerk072 naar een volgende fase van volwassenheid.

Functie-eisen

- Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Bedrijfskundige informatica of Business & IT management);
- Minimaal drie jaar ervaring in soortgelijke functies;
- Ervaring in het combineren van de functionele kant van ICT en processen/werkwijzen;
- Ervaring in een regierol en met projectmatig werken;
- Aantoonbare kennis van de methodieken BiSL, Tmap Next (of een andere testmethodiek) en LEAN;
- Kennis van AFAS en Office365 is een pré.

Jij bent:

- zelfstandig, durft beslissingen te nemen en bent initiatiefrijk;
- resultaatgericht en kunt goed planmatig werken;
- organisatiesensitief, communicatief en analytisch sterk;
- klant- en servicegericht;
- flexibel en houdt van samenwerken (belangrijk bij een team in opbouw).

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische en uitdagende werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s. Een functie waarin je kunt bouwen en waarbij je een bijdrage levert aan een belangrijke maatschappelijke doelstelling: een optimale leefomgeving voor de gemeente Alkmaar, haar inwoners, ondernemers en bezoekers. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 4.880,70 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen, Energie & Omgeving).

Meer informatie?

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Linda Groot (Informatiemanager), telefoon (06) 3919 4204.

Reageren?

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag vóór 27 april 2020. Je kunt deze mailen naar Jolanda Kamminga, adviseur P&O, e-mailadres vacature@stadswerk072.nl.

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.