Samenwerken aan uw leefomgeving, vandaag en morgen!

Werken voor Stadswerk072 betekent dat je, samen met zo’n 190 collega’s, elke dag aan de slag gaat voor de openbare ruimte en inzameling van afval en grondstoffen in Alkmaar en omgeving. Duurzaamheid en arbeidsparticipatie vormen daarbij uitgangspunten. Bij Stadswerk072 doe je werk dat zichtbaar is voor iedereen, er is dus altijd wel iets om trots op te zijn! Goed samenwerken, slim werken en kwaliteit leveren vinden wij belangrijk: Samen, Slim en Solide.

Voor onze afdeling Beheer Openbare Ruimte zijn wij op zoek naar een

Beheerder installaties
36 uur per week

Afdeling Beheer Openbare Ruimte

Als afdeling Beheer Openbare Ruimte (47 medewerkers) zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg, beheer en onderhoud van en het toezicht op onder andere de infrastructuur, het openbaar groen, de riolering, de installaties, afvalinzameling en de civieltechnische kunstwerken van de gemeente Alkmaar en omgeving. Ook voeren we investeringsprojecten uit en maken wij beleidsplannen die zijn gericht op verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte. Werken voor onze afdeling betekent afwisseling, projectmatig werken, samenwerken in kleine teams, innoveren en een bijdrage leveren aan een (nog) betere leefomgeving voor de burgers en bezoekers van Alkmaar en omgeving!

Wat ga je doen?

Als beheerder installaties (openbare verlichting en verkeersregelinstallaties) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenplannen en het afstemmen hiervan met andere taakvelden. Hiervoor laat je onder andere inspecties uitvoeren, interpreteer je de resultaten en zorg je voor de koppeling van de maatregelen in het beheersysteem. Verder zorg je voor de uitvoering van onderhouds- en investeringswerken vanaf het initiatief tot en met de realisatie inclusief verantwoording van de projectkosten. In voorkomende gevallen houd je als beheerder zelf directie op de lopende werken. Je werkt nauw samen met diverse partners binnen en buiten het netwerk van Stadswerk072, de gemeente Alkmaar en omliggende gemeentes.

Je bent op strategisch niveau sparringpartner van de senior beheerder installaties, je stelt operationele plannen en (technische) programma’s van eisen op en je draagt bij aan het Handboek Inrichting Openbare Ruimte. Daarnaast volg je de ontwikkelingen op technisch gebied en kijk je waar dit mogelijk in te brengen is binnen het beheer. Tot slot neem je deel aan de consignatiedienst ten behoeve van de calamiteitenregeling.

Wie zoeken we?

- je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Elektrotechniek. Kandidaten met aantoonbare ervaring op HBO werk- en denkniveau worden ook uitgenodigd om te solliciteren;
- je hebt kennis van recente ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties;
- je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring;
- je hebt ervaring met beheersystemen, de RAW-systematiek en met besteksadministraties (bij voorkeur IBIS);
- je kunt werken met CAD en hebt kennis van de veiligheidsvoorschriften NEN3140, richtlijnen ROVL2011, CROW verkeersregelingen en van de voorschriften bodemvervuiling.

Jij…

- bent vakkundig
- bent kwaliteits- en resultaatgericht
-
beschikt over een analytisch vermogen
-
bent klantgericht
-
kunt goed communiceren en samenwerken

Ons aanbod

Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving met bevlogen en enthousiaste collega’s. Een functie waarin je kunt bouwen en waarbij je een bijdrage levert aan een belangrijk maatschappelijke doelstelling: een optimale leefomgeving voor Alkmaar, haar inwoners, ondernemers en bezoekers. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van je ervaring en competenties bedraagt het salaris maximaal € 4.035,60 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Stadswerk072 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Cao Grondstoffen, Energie & Omgeving).

Meer informatie?

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Hans Lesmeister, teamleider Beheer Openbare Ruimte, telefoon 06-43041129.

Reageren?

Je motivatiebrief en cv ontvangen we graag zo snel mogelijk. Je kunt deze mailen naar Jolanda Kamminga, adviseur P&O, e-mailadres:vacature@stadswerk072.nl.

Komen wij tot een samenwerking, dan vragen we je een actuele Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan ons te overhandigen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.