Vanaf vandaag organiseert Love Not Waste samen met Stadswerk072 het Street Clean Bingo zomertoernooi. Een zomerse wedstrijd waarbij je zwerfvuil in je buurt verzamelt. Tot en met 31 juli speel je gratis mee en als je je actie-foto instuurt, maak je kans op een feestelijke foto-taart met jouw afbeelding.

Zomerse picknick in het park

De zomervakantie is in volle gang. Wat veel inwoners opvalt is dat ook de hoeveelheid zwerfvuil weer toeneemt in de stad. Veel van de parken en groenstroken in Alkmaar zijn tijdens de Corona-periode herontdekt als ideale picknickplek. Na gebruik worden meegebrachte verpakkingen achtergelaten of door vogels uit overvolle vuilnisbakken gepikt. 

Street Clean Bingo

Love Not Waste ontwikkelde het bingospel Street Clean Bingo voor jong en oud om zwerfvuil op te ruimen en tegelijk plezier te maken. Samen met Stadswerk072 organiseren ze nu een speciaal toernooi voor de zomervakantie. Je kunt het spel alleen spelen, met het hele gezin of je vrienden uitdagen om mee te doen. Street Clean Bingo kun je in je eigen buurt spelen. 

Maak kans op een taart

In 60 minuten tijd verzamel je zoveel mogelijk zwerfvuil. Je vinkt dit af op je bingokaart. Van 16 juli tot en met 31 juli speel als inwoner van gemeente Alkmaar gratis mee. Als je je actie-foto’s instuurt naar de speciale Facebookpagina van het toernooi, maak je ook nog eens kans op een een lekkere taart met jouw ingestuurde foto. Download je eigen Street Clean Bingo-kaart op de website van Love Not Waste.