Type project: Herinrichting
Locatie: De Meent
Verwachte einddatum: Medio mei 2019
Aannemer: Schot Infra B.V.
Projectleider: Rick Boumans


Aanleiding van het project
Momenteel wordt het voorplein van De Meent Bauerfeind vaak gebruikt om bezoekers te brengen en te halen. Dit is onveilig en ongewenst en daarom is besloten om over te gaan tot het aanleggen van een afzetzone. Het project 'Zoen en Zoef' creëert een veilige Zoen en Zoef zone om sporters, bezoekers en relaties veilig af te zetten aan de voorzijde van het sportcomplex.  

zoen zoef

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan globaal uit grond- en bestratingswerkzaamheden. De Zoen en Zoef zone wordt gecreëerd in de bestaande 'ijsschotsen' bestrating en aangegeven met bordjes. Daarnaast komen er parkeerplekken voor mindervaliden in een soort 'bypass' langs de Terborchlaan. Bedrijven blijven gedurende de uitvoeringsperiode altijd bereikbaar. Meer informatie over de wegwerkzaamheden vindt u op de pagina werk in uitvoering.

Planning
Aannemersbedrijf Schot Infra gaat vanaf april tot medio mei de werkzaamheden uitvoeren. De bedrijven blijven gedurende de uitvoeringsperiode bereikbaar. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. 

Projectgebied

Afbeelding Zoen en Zoef De Meent

Contactpersoon
Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit project? Dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 15.00 uur contact opnemen met de projectleider Rick Boumans via rboumans@stadswerk072.nl of 072 - 548 94 01.

In samenwerking met

Gemeente Alkmaar