Sinds dit jaar zijn we overgestapt naar de inzamelkalender. De nieuwe kalender biedt veel voordelen, maar wij kregen ook veel reacties dat jullie een app misten. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan en goed nieuws: er is nu ook een inzamelkalender app beschikbaar.

De app downloaden
De Stadswerk072 app is te downloaden in de App Store (Apple) en in de Play Store (Android). Log in met jouw postcode en huisnummer en ontvang de meest actuele informatie voor jouw adres.

Melding ontvangen
Het is ook mogelijk om een melding te ontvangen die u eraan herinnert dat het afval binnenkort bij u wordt opgehaald. Hiervoor klikt u op de drie streepjes linksboven en kiest u voor 'instellingen'. U kunt voor het ontvangen van de melding kiezen voor de volgende 4 momenten:

  • Om 13:00 uur de dag voor ophalen;
  • Om 19:00 uur de dag voor ophalen;
  • Om 01:00 uur op de ophaaldag;
  • Om 07:00 uur op de ophaaldag.     

Extra functionaliteiten
Naast de inzameldata vindt u in de app ook meer informatie over de verschillende afvalstromen. Weet u niet zeker bij welke afvalstroom een bepaald product hoort? Raadpleeg dan de afvalwegwijzer. Daarnaast biedt de inzamelkalender een plattegrond met de dichtstbijzijnde milieustraten.