Ook bij Stadswerk072 volgen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Wij nemen ook al enkele maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hieronder leest u wat u hiervan merkt bij onze dienstverlening.

Balie Stadswerk072 gesloten
Vanaf woensdag 18 maart tot minimaal dinsdag 28 april is de balie van ons kantoor gesloten. Uiteraard zijn wij op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur wel telefonisch en per mail (info@stadswerk072.nl) bereikbaar. Ook zijn we via social media bereikbaar voor vragen.

Op het KCC werken wij momenteel met een minimale bezetting. Het kan dan ook voorkomen dat u nu iets langer moet wachten dan normaal. Wij willen u vriendelijk verzoeken om alleen telefonisch contact met ons op te nemen voor spoedvragen en voor andere vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van onze online dienstverlening:

  • Ziet u in uw buurt iets dat kapot is, vuil is, niet werkt of overlast geeft, dan kunt u digitaal een melding maken.
  • Het is tot 28 april 2020 niet mogelijk om een nieuwe afvalpas op te halen bij ons kantoor. Voor het aanvragen van een nieuwe afvalpas kunt u mailen naar info@stadswerk072.nl. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw adresgegevens in de mail te zetten. Vervolgens ontvangt u van ons een tikkie per mail. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de afvalpas per post toe.
  • Het is tot 28 april 2020 niet mogelijk om een nieuwe rolcontainer op te halen bij ons op kantoor. Voor het aanvragen van een rolcontainer kunt u mailen naar info@stadswerk072.nl. Zet in de mail uw adresgegevens en voor welke afvalstroom (plastic, blik en drinkpakken, papier en karton of gft) u een rolcontainer nodig heeft. Wij zullen de rolcontainer dan bij u thuis afleveren.   

Stadsboerderij gesloten
De veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers staat voorop. In verband met het Coronavirus is het niet verantwoord om Stadsboerderij De Hout open te houden. De stadsboerderij is tot minimaal dinsdag 28 april gesloten voor bezoekers.

Compostdag
De compostdag op 28 maart 2020 is uitgesteld.

Tijdelijk geen grofvuilinzameling aan huis
Vanaf woensdag 18 maart tot minimaal dinsdag 28 april halen wij geen grofvuil op aan huis. U kunt grofvuil nog wel zelf wegbrengen naar het Afvalbrengstation. U leest hier meer over in het bericht: tijdelijk geen grofvuilinzameling aan huis in gemeente Alkmaar.