+
-

Eén keer per twee weken kan maximaal 1 kuub grofvuil alleen op afspraak gratis bij u worden opgehaald.

 

Voor het aanbieden van u grofvuil in Driehuizen, Grootschermer, Oterleek, Stompetoren, Schermerhorn en Zuidschermer kunt u een afspraak maken met HVC 0800-0700. De afspraak kunt u maken tot en met de maandagmorgen voorafgaand aan de inzameling.

 

Hoe maak ik een afspraak voor het laten ophalen van grofvuil?

Een telefonische afspraak kunt u maken via het centraal meldnummer 14 072 elke werkdag van 8.30 tot 16.30 uur. Bij het maken van een afspraak via het ‘Digitaal aanmeldformulier voor grofvuil‘ kunt u kiezen uit een aantal afhaaldata. Vervolgens krijgt u een bevestiging van de gemaakte afspraak per e-mail. U heeft hiervoor DigiD nodig.

 

  • De grofvuilwagen neemt alleen afval mee dat is aangemeld. Op de afgesproken dag zet u uw grofvuil tussen 6.00 en 7.45 uur aan de rijweg.
  • Als het mogelijk is, bied dan het grofvuil gebundeld aan, en zet hout bij voorkeur apart van het grofvuil neer.
  • U kunt zelf het grofvuil gratis naar het Regio Recycle Punt toe brengen (maximaal 1 kuub).
  • Bij een verhuizing kunt u eenmalig een aparte afspraak maken – buiten de standaard ophaaldata om – voor het laten ophalen van uw grofvuil.
  • Snoeiafval, elektrische apparaten, bouw- en sloopafval, glas, steen, klein chemisch afval, tuinschuttingen, deuren, kozijnen, zand, grond en graszoden, auto-onderdelen, scootmobiel, brommer mogen NIET bij het grofvuil.
  • Als u verhinderd bent voor het laten ophalen van uw grofvuil, kunt u de afspraak afzeggen via het ‘Digitale formulier Intrekken melding grofvuil‘ (via DigiD).

Grofvuil
afspraak maken